A férjem kedvence

A férfiak, ha csinálnak valamit, akkor általában azt teljes elvakultsággal és odaadással vagy totál érdektelenséggel teszik az én környezetemben. Az édesapám, a férjem és most már úgy látom a fiam is be fog lépni ebbe a sorba, teljesen mindegy hogy mibe fognak bele, hobbi vagy munka, hivatás szintjén, a családdal vagy barátokkal vagy épp egyedül, nagyon megosztó a hozzáállásuk. Az én férjem például közel négy éve elkezdett rendszeresen sportolni, és a mindenki által nagyon kedvelt spartan race versenyeken elindulni. Mondanom sem kell, hogy ezt fanatikus szinten teszi. Ha az országban van verseny, ő biztosan annyin indul, amennyin engedik – mert hogy több táv és kategória van – ha pedig a környező országban rendeznek valamit, akkor biztos hogy utaznia kell és ott a helye.

Persze már szinte mindent, ami az edzéseket segíti beszereztünk számára, mert hát így is rengeteg időt vesz el a folyamatos és rendszeres edzés, de az is tény, hogy amióta csinálja nem volt egyszer sem beteg. Pedig volt már téli futamon is és indult őszi versenyen is, ami után én azt gondoltam biztosan meg fog fázni és le fog betegedni, de hála a jó égnek semmi baja nem lett. Persze vannak segítőtársai is. Van egy nagyon jó edző, akihez jár, és van egy hihetetlen jó sport órája, ami minden edzésén hatalmas segítség számára. És hát meg kell említenem a https://applewatchshop.hu/ oldalt is mint segítőt, mert hihetetlen sok kiegészítőt tudtunk itt beszerezni az órájához.

Sokszor ugyanis egy-egy szíj beleakad valamibe, elszakad, és kell az utánpótlás, de ide sorolhatom azt is, hogy néha bizony szükség van pót töltőre, mert valahol sikerül elhagynia, szóval tényleg mindent be tudunk szerezni itt, hihetetlen jó minőségben és jó áron, nem beszélve arról, hogy nagyon könnyen, gyorsan és egyszerűen. Nem is tudom mi lenne velünk, ha ezért a sok termékért egyesével kellene szaladgálnunk és megkeresnünk az üzletekben. Na és hát a választék egészen fenomenális. Biztosan nem kapnánk ennyi féle lehetőségben sehol mondjuk apple watch szíjat. Nem csak a férjem kedvence ez így, hanem az enyém is. Remélem legalább a fiam enyhébb formában fogja a sportot művelni, bár sajnos van egy olyan érzésem, hogy az apjára fog ütni ebben is.