A barátnőm ajándéka

Az ember életében van egy pár ember, ki mindig ott van, jelen van, és végig kíséri az eseményeket, történjen bármi is. Ezeket az embereket nevezzük barátoknak, és ha gyerekkori fogalmakat veszünk elő, akkor talán legjobb barátnak. Ilyenből sosincs egy embernek sok. Pár darab ilyen csoda ember jut csupán, de be is aranyozzák az életünket és a mindennapjainkat.

Nekem az egyik ilyen barátnőm már tizennégy éve a legjobb barátaim táborának tagja, és azt is elmondhatom róla, hogy mindig feldobja a napjaimat. Egyszerűen mellette nem lehet unatkozni. Mindig talál valami hihetetlen találmányt, valami újdonságot, valami ötletet vagy új receptet, amivel el tud minket kápráztatni. Nevezhetnénk emiatt flúgosnak, de én imádom ezt benne, és tényleg mindig fel tud minket vidítani ezekkel az újdonságokkal.

Legutóbb azonban olyan csodát hozott nekünk, amin tátva maradt a szánk, és azóta is hordjuk minden nap. Azt hiszem nem lehetünk elég hálásak neki, hogy a sarokvédő cipőre azóta minden nap az életünk része. Megvédi ugyanis a cipőket a vezetés alatt. És tényleg hihetetlen jól működik. Persze először fogalmunk sem volt, hogy mit vett elő a kis dobozból, de amikor elmondta, és mindenki kapott egyet, már éreztük, hogy talán ez lesz az első olyan dolog, ami segítségünkre és tényleg hasznunkra válik. És hasznunkra is vált, de még mennyire.

Azt tudom mondani, hogy mind a tizennégy évnyi feleslegesen megvett, használhatatlan vagy kacatnak tűnő felesleges dolog megérte ezért az egy csodáért, amit ide hozott nekünk. Hihetetlen jól alkalmazható, gyors a használata és tökéletes védelmet nyújt a cipőknek. Ezt minden nőnek használnia kell, hogy ha vezet. Remélem sok embernek van olyan barátnője, mint nekem, vagy legalább hasonló, aki meglepi egy ilyen kis csodával.