Legújabb partnereim

Amikor belefogtam a vállalkozásom megalapításába, még fogalmam sem volt, hogy nem azok lesznek a legnagyobb nehézségek és problémák, amik az úton elém állnak, mint amit éppen én akkor gondoltam. Hihetetlen nagy erőfeszítésembe telt, hogy olyan partnereket találjak, akik megfelelő minőségű eszközök beszerzésével segíteni tudják a munkámat, ráadásul úgy, hogy ezeknek az eszközöknek sokszor akár egy napon belül rendelkezésemre kell állniuk. Én ugyanis az építőipar területén végzek kiemelkedő minőségű munkát, nem azért kiemelkedő minőségű ez a tevékenység mert én annyival jobban csinálnám, mint a többiek, hanem pontosan azért, mert megfelelő időt hagyok az egyes munkafázisokra, és amikor megígérem akkor meg kezdem munkálatokat. Nagyon sok esetben ugyanis azzal találkozok szembe, hogy sok vállalkozót azért utasítottak el, mert akár hónapokat is csúsztak a munka megkezdésével. Az emberek életébe pedig a lakásfelújítás amúgy is egy nagy stressz, és nem igazán viselik el, hogyha hónapokat játszik az ember az idejükkel.

Mivel én tényleg tartós és jó minőségű eredményt adok át a megbízóimnak, szinte semennyi időt és energiát nem kell marketing tevékenységre költenem. Egymás után adják a kilincset az ügyfeleim egymásnak. Természetesen én ezzel nagyon elégedett vagyok, és hálás is, viszont nagyon sok esetben fordul elő, hogy egy eszközöm a munka közben fárad el és törik el vagy megy tönkre. Ebben az esetben nekem már másnap szükségem van egy új eszközre, amit nagyon kevés beszállító partner tudott nekem biztosítani. Szükségem volt tehát egy olyan barkácsáruház segítségére, akik pontosan tudják, hogy egy hozzám hasonló szakembernek milyen minőségű eszközre van szüksége, azt biztosítani és tudják, ráadásul rövid határidőn belül. Hála a jó égnek egy ismerősöm ajánlása okán rátaláltam a fabrikshop.hu csapatára. Azt kell mondjam, hogy amint elkezdtünk együtt dolgozni, minden problémám megoldódott.

Ez a csapat hihetetlen kedves, és mindemellett a szakmai követelményeknek is tökéletesen megfelelnek, minőség és megbízható eszközöket és gépeket kínálnak a vásárlóink számára, ami nagyon jó hír, hogy nemcsak szakembereket szolgálnak ki, hanem bárki magánszemélyként is tud nálunk vásárolni. Ez azért kifejezetten fontos, mert egyre többen szorulnak rá arra, hogy otthon saját kétkezükkel kell végezzenek el bizonyos felújítási munkákat, egyrészt mert nagyon drága a szakember, másrészt pedig azért mert egyszerűen nincs idejük kivárni hogy egy csapat hozzá tudjon látni a feladatok elvégzéséhez. Bárkinek bátran ajánlom a Fabrik csapatát, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni bennük.