Most már sokkal könnyebben fogunk boldogulni

Az embernek van egy álma, és igazán sokat képes tenni azért, hogy ezt az álmát meg tudja valósítani. Sokszor már ereje felett ragaszkodik ezekhez a víziókhoz, és bizony az is előfordul, hogy nagyon sokan furcsán is néznek rá emiatt, és finoman szólva sem értik, hogy vajon miért kapaszkodik ennyire a terveihez, azonban amikor a szekér elindul és a munka eredménye özönleni kezd, akkor hirtelen mindenki elmondja, hogy mennyire könnyű volt így megvalósítani mindent, hiszen minden az ölébe pottyant az embernek. Én is így voltam ezzel, és nagyon sokáig igen csak bántott is ez a dolog, azonban elég gyorsan ráébredtem, hogy ezt el kell engedjem. Egészen egyszerűen nem látják és nem tudják hogy valójában mennyit dolgozik az ember, és sajnos sok emberből mások sikere nem a közös örömet váltja ki, hanem a féltékenységet, még akkor is, hogy ha éppen egy vélt barátról beszélünk.

Nekem tehát igazán nehezen indult el a vállalkozói karrierem, mert az egyébként is rengeteg terhet és nehézséget adó vállalkozóvá válási folyamat mellett meg kellett birkózzak ezekkel a nehéz érzésekkel és konfliktus helyzetekkel is egyaránt. Most már azt mondhatom, hogy megtaláltam azt a közeget aki hisz bennem, aki beállt mellém örömmel dolgozni és azokat a partnereket is sikerült felkutatni akik segíteni tudnak abban, hogy a folyamatos növekedésem és fejlődésem biztosítva legyen. Hihetetlen, de most már azt mondhatom, hogy a következő időszakban nem csak kézi erővel fogjuk termelni a zöldséget és gyümölcsöt a gazdaságban, hiszen pályázaton nyertünk, és az umwelt kft segítségével be tudtunk szerezni egy altalajlazító gépet.

Az eke és a szántás eddig is bérmunkában volt megoldva, azonban a munkát ellátónak nem volt ilyen gépe, így nem csak mi fogjuk tudni használni, hanem bérbe is tudjuk majd adni, ami még több értelmet és hasznosságot ad ennek a kis eszköznek. Most már sokkal könnyebben fogunk boldogulni a termelés növelés és a föld karbantartási munkálatait illetően. Biztos vagyok benne, hogy a jövő év még nagyobb sikereket tartogat. Már alig várom.