Egy tökéletes hely, ha lecserélnéd a telefonod

Nekem már évek óta apple termékeim vannak, és így telefonok terén is csak az apple és az iphone készülékek jöhetnek nálam szóba. Persze kicsit drágák ezek a telefonok, és van ezer hibájuk vagy inkább úgy mondom, hogy olyan tulajdonságuk, ami miatt nagyon oda kell figyelni rájuk, például folyamatos töltést igényelnek részemről, mert nagyon sokat használom őket, illetve nem szabad őket leejteni, nekem például van egy nagyon jól védő tokom és üvegfólia is van a kijelzőn, hogy biztos védelemmel lássam el minden esetben a telefont. Van azonban számos előnyük is, amik miatt én nem akarok megválni ettől a márkától és típustó. Egyrészt például nagyon könnyen kommunikálnak egymással a mac gépemmel. Hihetetlen módon megkönnyítik ezzel a mindennapi munkámat.

Mindig is nehéz helyzetbe kerültem akkor, hogy ha le akartam cserélni bármelyik ilyen eszközömet, mert még a régi is teljesen jól működik és nem akarom csak betenni a fiókba, de magánszemélyként én nem akarom értékesíteni sem. Túl sok idő és energia egyszerűen az egész. Régen még a családban oda tudtam ajándékozni ezeket az eszközöket, de már szinte mindenkinek van a családunkból, és megint csak az a probléma lépne fel, hogy akkor azzal a készülékkel mit kezdjünk, mert még tökéletesen működik. Mindenki azt mondta, hogy inkább adjam el, mert nekik még az az eszköz is maximálisan megfelel.

Keresgélni kezdtem tehát, hol lenne ez az eszköz jó helyen, amikor rátaláltam az almabazar csapatára, akik használt iphone felvásárlás és mac felvásárlás segítségével összegyűjtik ezeket az eszközöket, ha szükséges fel is javítják őket, hiszen profi szerviz szolgáltatás áll a hátuk mögött és így kínálják eladásra a termékeket, hogy új gazdára találhassanak. Én már csak velük váltok eszközt. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.