Egyszerűnek tűnő, mégis veszélyes lehet

Manapság már számtalan helyzetben hallja azt az ember, hogy rutinfeladat, rutintevékenység. Persze hihetetlen megnyugtató tud az a kifejezés lenni, hiszen azt közvetíti számunkra , hogy nem lehet probléma, nem lehet baj, minden teljesen tökéletes lesz újra a folyamatok végén. De ez valóban mindig így alakul? Valóban nem történik soha semmilyen nagyobb probléma vagy végzetes kimenetel? Én ezt a saját tapasztalatom alapján tudom cáfolni, hiszen egy egyszerű kijelzőcsere egyszer a teljes telefonomba került, mert egy hozzá nem értő csapatnak a kezeire bíztam, és nem hogy tökéletesen nem kaptam vissza a telefonomat, de teljesen működésképtelen készüléket kaptam vissza, a magyarázat pedig csak annyi volt, hogy más hiba is volt, így nem a kijelző tehet a problémáról. Persze az a kisebbik baj, hogy ilyen esetben az ember nem igazán tudja bebizonyítani a saját igazát, a nagyobb pedig az lett, hogy a készüléken tárolt adataimnak és jegyzeteimnek egy része elveszett.

Azóta én már nagyon óvatosan bánok mind ezzel a kifejezéssel, mind pedig a telefonszerviz világával. Hála a jó égnek a kutatásaim sikerre vezettek, és találtam egy tökéletes csapatot, akik a xiaomi kijelző javítás tevékenységét profi szinten, megbízható módon végzik, és sosem kell tartanom attól, hogy bármilyen hiba csúszna be, sőt, számos egyéb, nehezebben helyrehozható működésbéli hiba estén is kaptam már tőlük tökéletes segítséget, ezért én már csak hozzájuk fordulok ha probléma adódna bármivel is a telefonomat illetően, és nem történhet semmi, ami miatt máshoz is betérnék.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy jól járjon utána azoknak az embereknek, akik kegyeire bízza a telefonját vagy a számítógépét, legyen szó bármilyen problémáról vagy bármilyen javításról. Biztos vagyok benne, hogy sokkal hatékonyabb inkább hosszabban keresgélni, mint utólag bosszankodni, már csak azért is, mert én voltam már ilyen helyzetben, és a döntési helyzet nem visszahozható, az adatok elvesznek, a telefonunk pedig csak egy használhatatlan jele lesz annak, hogy jobban oda kell figyelnünk a választáskor, legyen szó bármilyen rutinfeladatról.