Elérhetőség
 
+36 30 625 5665
1054 Budapest
 
Garibaldi utca 5.
Nyitvatartás
 
H-SZ:1130 - 2000
 
V:1130 - 1530

Éttermünk 2011-ben alapult Mannatural Ételmanufaktúra néven, Magyarország első 100%-ig nyers vegán éttermeként. A Hold utcai standot hamar kinőve a belvárosi Garibaldi utcába költözött, ahol azóta is megtalálható.

Konyhánk jellegzetessége, hogy kizárólag nyers zöldségeket, gyümölcsöket és magvakat használunk, melyek nem esnek át hőközlésen, ezáltal kiemelkedően magas vitamin és ásványianyag tartamúak. A fehérjék 42 C fok felett szétesnek, magas enzimtartalmukat elveszítik, sajnos a vitamin- és ásványianyagtartalmuk nagy részével együtt.

Ételeink és italaink jó hatással vannak a közérzetre, energetizálják a sejteket, felfrissítenek és jóllakatnak anélkül hogy nyomasztóan eltelítenének. Mentesek minden nemű állati eredetű anyagtól, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot csupán gyümölcscukrokat, gluténmentesek és mesterségek tartósítók, ízfokozók nélkül készülnek. Mindezek ellenére olyan finomak és ízletesek, hogy aki egyszer járt nálunk, az biztos nem felejti el többet.

Különös figyelmet fordítunk az alapanyagok minőségére, hiszen a nyers konyha igazán meghálálja ezt ízében, zamatában. Törekszünk a vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök beszerzésére, mely részben biogazdálkodásokból származnak.

A nyerstáplálkozás csodálatos dolog, feltölt energiával, rostokban gazdag, ezért segíti az emésztést, lúgosit. Karbantartja a fehérjebevitelt, mert a növényi fehérjéket gyorsabban, könnyebben feldolgozza az emberi szervezet. Csökkenti a koleszterin szintet és alacsonyabb a zsírtartalma.

Hírlevél

Iratkozzon fel most és mi majd informáljuk a legfrissebb hírekről legújabb ajánlatainkról.